MY LIFE STORY

Cu o pasiune cultivata pentru cadre si cu o curiozitate permanenta in ceea ce priveste tehnicile de filmare, ma dedic mult interes acestei meserii.

 

 

Sunt un operator pentru evenimente a carui satisfactie profesionala este cu atat mai mare cu cat pot contribui activ la marile bucurii din viata oamenilor marcate de evenimentele importante prin care acestia trec…
Amintirile sunt pretioase, de aceea imi place sa lucrez cu atentie la detalii si tinand cont de unicitatea fiecarui client.
Va invit sa vizualizati cateva filmari profesioniste pe care le-am realizat. Serviciile mele de videograf le gasesti pe pagina de servicii.

 

 

TIMELINE
2018
CASH TAXI

Incepand din 30 iulie, de la ora 22:30, telespectatorii vor avea parte de o calatorie inedita, alaturi de cel mai simpatic si curios taximetrist: Catalin Cazacu. Acesta isi va duce la destinatie calatorii si, mai mult, ii va premia cu sume consistente, in functie de cum vor raspunde unor intrebari care de care mai interesante. Pasagerii decid daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare.

2016
SE STRIGA DARUL!

Au facut tot posibilul pentru a strange zestre cat mai consistenta pentru insuratei si au fost partasii unor momente inedite, atat in spatele cat si in fata camerelor de filmat. Aventurile celor doi indragiti prezentatori, Andreea Mantea si Bursucu, precum si imagini de la cele mai frumoase nunti le veti putea urmari la Kanal D.

2015
AUTOBUZUL LUI VARCIU

“Autobuzul lui Varciu” este adaptarea romaneasca a formatului international “Babes on the bus”, distribuit de Endemol. Plin cu fete frumoase, autobuzul va cutreiera tara-n lung si-n lat, in cautarea dragostei.

 Distractia, intrigile si peisajele de basm vor fi elementele care vor condimenta traseul iubirii. Cate dintre pasagere isi vor gasi jumatatea in timpul acestei curse neobisnuite, veti afla la inceput de septembrie, urmarind show-ul “Autobuzul lui Varciu”, la Kanal D.

 

2014
O marit pe mama soacra!

“O marit pe mama soacra!” prezinta “razboiul” clasic dintre soacra si nora/ginere, iar povestile, similare cu cele petrecute in familiile oamenilor obisnuiti, sunt infatisate cu foarte mult umor.

2012
Fermier. Caut nevasta!

Noua fermieri burlaci, dar si o reprezentanta a sexului frumos din aceeasi breasla, isi pun la bataie toate atuurile pentru a castiga inimile celor care pot fi sufletul-pereche, intr-un nou sezon al reality-show-ului de succes “Fermier. Caut nevasta!”.

2006-2013
Schimb de mame

“Schimb de mame” este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu 22 de sezoane  si cu multe participante la activ. Astfel, multe mame și-au dorit să trăiască experiența acestui show și s-au înscris în competiție.

FEATURED PROJECTS
  • NUNTA
    • Share :
  • 2392 VIEWS
PROJECTS
NUNTA
0 Comments 2393 VIEWS
BOTEZ
0 Comments 1199 VIEWS
NUNTA
0 Comments 1199 VIEWS
EmanoilConstantin.ro